Onze troeven

 

Wie zijn wij?

Criel Dieter bvba werd vijf jaar geleden in 2013 opgericht, dit door zaakvoerder Dieter Criel die kan terugvallen op meer dan 15 jaar ervaring in de sector. De focus lag aanvankelijk op elektriciteitswerken, maar de dienstverlening werd stelselmatig uitgebreid. Vandaag staat ons bedrijf ook voor vakkundige plaatsing van zonnepanelen  en alle mogelijke ventilatieoplossingen.

Criel Dieter bvba staat voor kwaliteit op maat, een persoonlijke benadering en aanpak, en samenwerking met gerenommeerde merken en partners , zodat de timing en kwaliteit van uw project nooit in het gedrang komt. Ons werkterrein is vooral Oost- en West-Vlaanderen, vanuit onze uitvalsbasis Evergem bij Gent.

Klanten

jaar ervaring

“Bij Dieter criel kiest u voor kwaliteit, persoonlijkheid en een uitmuntende service.”

Onze missie

Uw project is persoonlijk, daarom garanderen wij logischerwijs ook een persoonlijke aanpak en opvolging. Naast persoonlijkheid staat wij ook garant voor kwaliteit en een hyperoog voor detail. Kortom, u heeft één centraal punt van contact én kan op twee oren slapen dat uw elektriciteitswerken, ventilatie & zonnepanelen kwalitatief hoogstaand zullen zijn!

Onze visie

Mensen verdienen het om in een huis te wonen dat hen in alle opzichten een gevoel van comfort geeft. Om dat te realiseren, zijn een kwalitatief hoogstaand elektriciteitsplan en doorgedreven ventilatie een must. Als de stroom bovendien groen is – dankzij zonnepanelen – draagt de bewoners bovendien ook nog eens zijn steentje bij aan een betere toekomst.